Barion Pixel

By Beans - Belvárosi Piac

 

Nagyon szeretjük a Hold utcai piacot, mert Budapest egyik legkülönlegesebb helye. Itt állandóan körbevesz minket a város múltja, jelene és jövője. 1897 óta ezen a helyen mindig pezsgett az élet és ma is érezni benne a Monarchia vibráló hangulatát. Osztriga és pezsgő, magyar borok és házi koszt. Egy street food mennyországban dolgozunk.

 

Szeretjük és tiszteljük a kávét. Tudjuk ki gondozta a cserjéket, ki szüretelte és dolgozta fel az arabica kávé babokat.

Barátunk Per Nordby, a  pörkölő mester, aki a legnagyobb gonddal, szigorú normák szerint pörköli a válogatott kávé szemeket. Hetente frissen küldi nekünk Göteborgból, mi pedig csodálatos italokat készítünk nektek belőlük.

De legjobban a mosolyt szeretjük az arcotokon, amihez ha csak egy kicsi közünk is van, akkor jól csináljuk a dolgunkat.

 

#lovepeacebybeans, ahogy mi szeretjük a kávézást...

ByBeansCoffee2

Nos x By Beans 

 

A "NOS a Hely" már 2018 óta létező hangulatos design és concept store, illetve stílusos közösségi tér a Budai Várnál , a Halászbástya alatt, a Hunyadi János utcában. A bolt részeként, egész pontosan annak is a konyhájában fészkeltük be magunkat és nyitottuk meg a második kávézónkat . Ha belépsz hozzánk, az idő elkezd visszafelé pörögni és hamar a  nagyi kávé illatú nappalijában találod magát, amibe persze becsempésztük a saját ízlésünket is: finom techno szól, és kézműves kávét húzunk a Dalla Corte legkompaktabb kávégépén, a Studio-n és van tejszínhab is!!

 

A NOS számunkra a béke szigete, ahol egy könyv mellett ki lehet ülni akár a napsütéses pici teraszra. Mellette pedig régimódi festett porcelén csészékből kortyolgatni Bányai Laci bácsi vagy Per Nordby legfrissebb finomságait.

Bányai By Beans - Fény utcai Piac

 

A jól megszokott By Beans hangulat a Duna másik oldalán is

 

Van valami a piacok hangulatában, amiért egyszerűen oda vagyunk. A forgatag, a hangzavar, valamiért mindig jó érzés piacra menni. Legfrissebb kávézónkat a Fény utcai piac oldalában a 9-es szám alatt nyitottuk meg. Ez a hely teljes mértékben a Costa Ricán élő Bányai László által termesztett kávékülönlegességekről szól. Különböző variánsokat és feldolgozási eljárásokat kóstolhat meg a kedves vendég  minden formában: a filter kávétól a jeges lattéig.

Itt találsz meg minket

+36 30 2665 593 |info@bybeans.hu

Nyitvatartás:

Hétfőtől – Péntekig 07:00 – 17:00